attilamassage.hu - A mozgás öröméért! - Sándor Attila

Videótár

Köszöntünk téged a Videótárban!

A mozgás öröme mindenkié, legyen szó mobilitási gondokról, erősítésről, nyújtásról vagy mindennapi fájdalmakról, a videótárban találsz rájuk hatásos megoldást. Amennyiben komplex mozgásterápia az, amit keresel, a Megapakk csomag lesz a te választásod, ahol mindent egyben, kedvezményes áron szerezhetsz be. Nézz körbe, és tegyél még ma a mozgás öröméért!

A komplex mozgásterápia első lépése, hogy a mindennapi fájdalmakat megszünteted. Elaludtad a nyakad? Rosszul mozdultál? Túlzásba vitted az edzést? Sokat gépeltél? Zavar a bütyköd vagy a banyapúpod? Ezek mind kiküszöbölhetők egyszerű technikákkal, otthon, egyedül elvégezve.

Regisztráció

Videók:

Megapakk

A komplex mozgásterápia része, hogy a megfelelő módon visszarázódsz a mozgás világába. Erősíted a gyenge izmaidat, és megfelelően nyújtod az egész testedet. Ennek köszönhetően a mindennapi fájdalmaid is megszűnhetnek. Vásárold meg minden segítségünket egyetlen Megapakkban! Ehhez a csomaghoz két darab extra ajándék videót is kapsz. Kattints a részletekért!

Mindennapi problémák kezelése

Elaludtad a nyakad? Rosszul mozdultál? Túlzásba vitted az edzést? Sokat gépeltél? Zavar a bütyköd? Banyapúpod van? Mutatunk néhány könnyen alkalmazható manuális technikát; smr henger, köpöly, tape. Az otthoni álomcsapat.

Mobilitás

Ebben a blokkban megmutatjuk hogyan keltheted újra életre berozsdásodott ízületeidet a nyakadtól a talpadig. Segítünk mobilizálni a tested, hogy visszanyerje mozgékonyságát. Teljes testes vezetett mobilizációs gyakorlatsorunk pedig akár tökéletes indítása vagy zárása lehet a mindennapjaidnak.

Erősítés

A nyújtás, mobilizálás nem mindig elég, főleg, ha egy-egy izmunk gyengébb. Ha szeretnél erősíteni, ezekkel a gyakorlatokkal elkezdheted otthon erősíteni magad. Ha szeretnél visszatérni a mozgásba, vagy ellensúlyoznád a sok ülés kellemetlen hatásait, ezek a gyakorlatok neked szólnak. Erősítés nagy súlyok, és komoly terhelések nélkül biztonságosan.

Nyújtás

Ebben a blokkban megmutatjuk hogyan nyújtsd le az izmaidat a nyakadtól egészen a lábfejedig. Bemutatunk egy teljes testes vezetett nyújtást is, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba is.