attilamassage.hu - A mozgás öröméért! - Sándor Attila

Videótár

Köszöntünk téged a Videótárban!

A mozgás öröme mindenkié, legyen szó mobilitási gondokról, erősítésről, nyújtásról vagy mindennapi fájdalmakról, a videótárban találsz rájuk hatásos megoldást. Amennyiben komplex mozgásterápia az, amit keresel, a Megapakk csomag lesz a te választásod, ahol mindent egyben, kedvezményes áron szerezhetsz be. Nézz körbe, és tegyél még ma a mozgás öröméért!

A komplex mozgásterápia első lépése, hogy a mindennapi fájdalmakat megszünteted. Elaludtad a nyakad? Rosszul mozdultál? Túlzásba vitted az edzést? Sokat gépeltél? Zavar a bütyköd vagy a banyapúpod? Ezek mind kiküszöbölhetők egyszerű technikákkal, otthon, egyedül elvégezve.

Regisztráció

Videók:

Megapakk

Az összes kategória egy csomagban két ajándék videóval 50% kedvezménnyel! Több, mint 260 percnyi videóanyag,
92 960 Ft helyett 29 990 Ft-ért.
Teljes testet átfogó tartásjavító torna, mobilizálás, erősítés, kinesio tape felhelyezés, smr henger használat, köpölyözés, szemtorna. Egyszerű, könnyen követhető instrukciók. Otthon, saját időbeosztásban végezheted, két szakemberrel a zsebedben.

Tartásjavítás

Asztalhoz vagy láncolva? A világ súlya a válladon? Lógatod a fejed? Banyapúpod van? Rossz a tartásod? Mindig feszült a csuklyád, nyakad, sokat fáj a fejed? Nagyon jó helyen jársz! Ebben a videós csomagban megmutatjuk hogyan és mit kell nyújtani, mobilizálni, erősíteni, tapelni, és bemutatjuk, hogyan használd az smr hengert. Javítsd ki a tartáshibáidat a saját időbeosztásban, bárhol, két szakemberrel a zsebedben.

Mindennapi problémák kezelése

Elaludtad a nyakad? Rosszul mozdultál? Túlzásba vitted az edzést? Sokat gépeltél? Zavar a bütyköd? Banyapúpod van? Mutatunk néhány könnyen alkalmazható manuális technikát; smr henger, köpöly, tape. Az otthoni álomcsapat.

Mobilitás

Ebben a blokkban megmutatjuk hogyan keltheted újra életre berozsdásodott ízületeidet a nyakadtól a talpadig. Segítünk mobilizálni a tested, hogy visszanyerje mozgékonyságát. Teljes testes vezetett mobilizációs gyakorlatsorunk pedig akár tökéletes indítása vagy zárása lehet a mindennapjaidnak.

Erősítés

A nyújtás, mobilizálás nem mindig elég, főleg, ha egy-egy izmunk gyengébb. Ha szeretnél erősíteni, ezekkel a gyakorlatokkal elkezdheted otthon erősíteni magad. Ha szeretnél visszatérni a mozgásba, vagy ellensúlyoznád a sok ülés kellemetlen hatásait, ezek a gyakorlatok neked szólnak. Erősítés nagy súlyok, és komoly terhelések nélkül biztonságosan.

Nyújtás

Ebben a blokkban megmutatjuk hogyan nyújtsd le az izmaidat a nyakadtól egészen a lábfejedig. Bemutatunk egy teljes testes vezetett nyújtást is, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba is.