Komplex mozgásterápiás megoldások

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány alkalomra lesz szükség?

Nehéz megmondani, rengeteg dologtól függ. Minden ember más, minden probléma más. Függ attól is, hogy betartod-e, amit kérek tőled, csinálod-e a házi feladatokat. Szóval erre nincs általános válasz, de megígérem, nem húzom az idődet.

Közbejött valami, nem tudok elmenni, baj?

Elvárom, hogy megtisztelj vele, hogy időben lemondod az időpontot. A megbeszélt időpont napján CSAK NYOMÓS OKKAL fogadom el a lemondást. Elfelejtett, vagy nem komolyan vett, 12 órán belül lemondott időpont esetén csak úgy kapsz új időpontot, ha az elmaradt alkalmat is kifizeted. Én várok rád, az időmet, energiámat, szakértelmemet adom neked. Kérlek ezt tartsd tiszteletben. Ha nem tudsz jönni, szólj időben mert valaki más boldogan eljön helyetted.

Fájni fog?

Sajnos vannak olyan esetek, amelyek kezelése nem mindig fájdalommentes. De az eredményért megéri!

A masszázsok fájdalommentesek, maximum jóleső „fájdalommal” járnak.

Nekem is kell otthon csinálnom valamit?

Bizony. Változtatni szeretnék azokon a mintákon és berögződéseken, amelyek a fájdalom kialakulásohoz vezettek. Lesz benne melód, de magadért teszed.

Mennyivel előbb érdemes bejelentkezni?

Érdemes 4 héttel előre tervezned, viszont ha rugalmasabb az időbeosztásod, megpróbálkozhatsz 1 héttel előbbi időpontot kérni.

Miért nincs teljes testes masszázsod 60 percben?

Én nem hiszek benne, hogy 60 perc elég a teljes test alapos átgyúrására. Ha görcsös, feszes, csomós izmaidat szeretnéd megdolgoztatni, akkor végképp kevés.