Komplex mozgásterápiás megoldások

Ajánlások

Többször jártam már Attilánál, mindig szakszerű, profi segítséget kaptam. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, nem elégszik meg fèlmegoldásokkal. A szenvedélye a hivatása. Nem cserélném le semmi pénzért.

Viktória

Szerintem nincs olyan mozgásszervi panasz, amin Attila ne tudna segíteni. Szaktudása az egekben, folyamatosan képzi magát, és vendégként mi is okosodunk tőle, amit ezúton is köszönök!!! Ja és nagyon jó fej! :) Mindig élmény az összes kezelés (vagy utána)! :D

Márta

16 éves fiamnak nagyon fájt a térde és hétvégén futóversenyre készült. Attilát ajánlották, hogy biztosan tud segíteni. Késő este is fogadott minket és tudásával, szakmai felkészültségével kisebb csodát tett a fiammal. Nem utolsó sorban olyan empátiával foglalkozott a kamasszal amire kevesek képesek.

Ildikó

A teniszkönyökömmel már hónapok óta küszködtem, nem igazán akart javulni. Attilának köszönhetően 1 kezeléstől helyre jött és persze az Attila által javasolt otthoni "házit" is lelkiismeretesen csináltam:-). Kiváló szakembert és egy jó fej embert ismertem meg a személyében, akinek látszik, hogy fontos a folyamatos fejlődés, tanulás, hogy minél többet segíthessen a hozzá fordulóknak.

Andrea

Kedves és felkészült. Köpölyözéssel egy félévig tartó allergiám szűnt meg néhány alkalom után. A bőrgyógyász alig hitt a szemének!

Viktória

2 éve húzódó, intenzív szeméremcsont fájdalom után találtam rá Attilára. Már az első kezelés után kb 80%-os javulást éreztem, a második kezelés után pedig fájdalommentesen tudtam sportolni. Kedves, közvetlen és profi! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Márk

Attila szakmailag nagyon felkészült, precíz és odafigyelő masszőr. egyedi fájdalmakra, de kiváló a stressz és az ülőmunka által okozott görcsös csomók elleni harcban is. Nekem sokat segít a rossz tartásommal kapcsolatos derékfájások okainak feltárásában, tanácsokkal lát el, hogy változtassak rossz szokásaimon.

Gábor