Lúdtalp, bokasüllyedés, sarkantyú, bütyök, talpi bőnye gyulladás, boltozatsüllyedés okozta fájdalmak ellen. Hordod a talpbetétet de nincs változás? BlackBoard lábmobilizációs eszköz lábfájdalom ellen AJÁNDÉK LÁBUJJTÁVTARTÓVAL – Megoldja, amire a talpbetét nem képes!

BlackBoard lábmobilizációs eszköz lábfájdalmak ellen.

39 990 Ft / db

Lúdtalp, bokasüllyedés, sarkantyú, bütyök, talpi bőnye gyulladás, boltozatsüllyedés okozta fájdalmak ellen. Hordod a talpbetétet de nincs változás? BlackBoard lábmobilizációs eszköz lábfájdalom ellen AJÁNDÉK LÁBUJJTÁVTARTÓVAL – Megoldja, amire a talpbetét nem képes! - Leírás

A BlackBoard lábfájdalom ellen nyújthat gyors megoldást. Bármikor bárhol könnyen használható. Lúdtalp, boltozatsüllyedés, bütyök, bokasüllyedés, instabil bokák, sarkantyú, talpi bőnye gyulladás. Bármelyikre felkaptad a fejed? Ismerős?

Tudtad hogy ezekre a problémákra a talpbetét nem megoldás?

A láb deformitásait, fájdalmait leginkább az izmok nem megfelelő működése, gyengesége/feszessége és az ízületek merevsége okozza. Ezt ahogy sejted is, egy betét nem oldja meg maximum a tünetet csökkenti. Erre csak a célzott mobilizálás és erősítés/lazítás ad megoldást. A Blackboardot és a hozzá tartozó gyakorlatokat úgy alkották meg, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb eredménnyel legyen képes mobilizálni a láb ízületeit és a leghatékonyabban aktiválja és erősítse meg az ellustult izmokat.

 • Bármikor bárhol használható, kis helyen elfér
 • Saját időbeosztás szerint akkor használod, amikor akarod
 • Egyszerű a használata, nincsenek bonyolult instrukciók
 • Masszív anyagból készült, bírja a strapát
 • Nagyon hamar érezhető a kedvező hatása
 • Egyszeri befektetés, nem kell évente cserélni, mint egy talpbetétet
 • Az egész család tudja használni

Csomag információ

 • Termék súlya: 330 gramm
 • Termék méret: 30 cm hosszú, 47-es lábméretig használható

Vásárlói vélemények

5 vélemény “Lúdtalp, bokasüllyedés, sarkantyú, bütyök, talpi bőnye gyulladás, boltozatsüllyedés okozta fájdalmak ellen. Hordod a talpbetétet de nincs változás? BlackBoard lábmobilizációs eszköz lábfájdalom ellen AJÁNDÉK LÁBUJJTÁVTARTÓVAL – Megoldja, amire a talpbetét nem képes!

 1. Egy hete használom a Blacboardot és nem fáj a talpam. Szinte el sem hiszem. Ez nem valami hókuszpókusz csak célzott mozdulatok. Ráadásul egyszerű és gyors. Köszönet Attila!

 2. Először elkezdett fájni a bokám belső része majd a térdem, már menni is fájt. Megvettem a blackboardot és megszűnt a fájdalmam! Magyar nyelvű leírás van hozzá képpel együtt minden gyakorlathoz, és ahogy csinálom az egyes gyakorlatokat érzem ahogy a lábam
  izmai aktivizálódnak és helyesen kezdenek el dolgozni. Ez egy szuper kis eszköz!

 3. Minimál invazív bütyökműtét után 3 hónappal kezdtem el használni a BlackBoardot, akkor már gyógytorna mellett. Egészen elképesztő, hogy milyen izmokat dolgoztat meg a lábfejen, olyanokat, amelyeket semmilyen más gyakorlattal korábban nem sikerült még csak éreznem sem. Fantasztikus eszköz. Én a youtube-on is nézek hozzá gyakorlatokat, a variációk száma szinte végtelen. Nagyon örülök, hogy Attila ajánlotta és megvettem, a lábam nagyon hálás a gondoskodásért 🙂

 4. Higgyétek el kedves sorstársak, hogy a blackboard nem drága….én az elmúlt 10 évben mindent kipróbáltam, méregdrága talpbetéteket is, ennek a többszörösét költöttem el. Egyik sem érte meg a pénzét. Heti 2x félóra és eszméletlen a változás, nincs fájdalom. Hálával tartozom Attila!

 5. Üdvözlöm!

  A férjemnek szánnám a terméket, de kicsinek találom a 195 cm hosszúságot egy 45-ös férfi lábhoz, gondolom nem túl jó, ha lelóg elől- hátul a lába…
  Erre van valami megoldás esetleg?
  Mindenképpen szeretnénk kipróbálni a terméket, de nem vagyok biztos, hogy Nekünk is megfelel.

  Köszönöm szépen előre is a válaszát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük