5 ujjas szilikonos lábujj távoltartó (nappali használatra) + 2db lábmobilizációs videó

A lábujj távtartó segít helyes pozícióban tartani a lábujjakat, ezzel hozzájárulhat a járás illetve a kényelmetlen lábbelik viselése okozta fájdalom enyhítéséhez. Hosszabb távon a túlzottan feszessé vált szalagok lazulhatnak, a lábujjak tartása visszanyerheti eredeti alakját, a kellemetlen érzet jelentős mértékben csökkenhet. A lábtorna videók segítségével pedig lazíthatod, nyújthatod, erősítheted a lábfej izmaidat, ami segíthet a lábujjak helyes tartásának gyorsabb visszanyerésében és a fájdalmak megszüntetésében.

5 990 Ft / pár

5 ujjas szilikonos lábujj távoltartó (nappali használatra) + 2db lábmobilizációs videó - Leírás

A szilikonos lábujj távoltartó segít helyes pozícióban tartani a lábujjakat, ezzel hozzájárulhat a járás illetve a kényelmetlen lábbelik viselése okozta fájdalom enyhítéséhez. Hosszabb távon a túlzottan feszessé vált szalagok lazulhatnak, a lábujjak tartása visszanyerheti eredeti alakját, a kellemetlen érzet jelentős mértékben csökkenhet.

Extra puha, rugalmas szilikon anyagának köszönhetően kényelmes viselet lehet. Viselése fokozatos bevezetés mellett minden nap ajánlott!

  • Puha, rugalmas anyag
  • Kényelmes viselet cipőben is
  • Segít helyes pozícióban tartani a lábujjakat, így a feszessé vált szalagok idővel lazulhatnak
  • Csökkentheti a deformált lábujj és kényelmet lábbeli okozta fájdalmat

Csomag információ

  • Termék súlya: 47 gramm
  • Termék méret: 173mm X 110mm X 27mm

Vásárlói vélemények

2 vélemény “5 ujjas szilikonos lábujj távoltartó (nappali használatra) + 2db lábmobilizációs videó

  1. Különösen a két oktató videó volt számomra hasznos. Lehet hogy a videótáras anyagra is elő fogok fizetni. Kedves Attila, nagyon köszönök minden.

  2. A lábtorna videó es a kinesio ragasztással együtt nekem sokat segített! Fix, hogy használni fogom továbbra is. Köszönöm Attila újra és újra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük